Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020 στη Ρόδο
September 15, 2020
Ηλεκτρικό Ποδήλατο, Όσα πρέπει να Ξέρεις!
October 8, 2020

Μεγάλο ενδιαφέρον για την ηλεκτροκίνηση.

Συμμετείχαμε με μεγάλη μας χαρά στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20/9 στην Θαλασσινή Πύλη της Παλιάς Πόλης της Ρόδου στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2020 οπου και παρουσιάστηκε το πρόγραμμα του Δήμου για την ηλεκτροκίνηση και την μετάβαση σε πιο φιλικές προς το περιβάλλον αλλα και τον άνθρωπο μετακινήσεις, ευθυγραμμίζοντας το νησί με το Green Deal της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Με μεγάλο ενδιαφέρον, το κοινό ήρθε σε επαφή με τον συναρπαστικό κόσμο της ηλεκτροκίνησης, αλληλοεπιδρώντας με όλα τα διαθέσιμα μοντέλα από τον κόσμο των αυτοκινήτων με το Hyundai Kona Electric να ξεχωρίζει με την επιβλητική του παρουσία.

Το κοινό της Ρόδου έχει ήδη αγκαλιάσει τα Niu Electric Scooters, τα οποία οι πολίτες της Ρόδου είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν και να νοιώσουν την χαρά της αυτονομίας και της αξιοπιστίας σε περιβάλλον πόλης.

Τέλος, από την Ξενάκης Moto, υπήρχαν τα κορυφαία στην αγορά eBikes των Riese&Muller, Mustache, Giant καθώς και τα εξαιρετικά Ducati με κορυφαίο το E Scrambler, όλα εξαιρετικές επιλογές, με μηδενικά κόστη χρήσης και εξαιρετικά πρακτικά για τις μετακινήσεις εντός πόλης.

Η Ρόδος, από το 2018, με την ίδρυση της Asem Island Mobility Services, έχει πλέον στους δρόμους της πάνω από 30 θέσεις φόρτισης με το δίκτυο να αυξάνεται ραγδαία, καθιστώντας την ηλεκτροκίνηση πιο εύκολη και πιο ξέγνοιαστη.