Η ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΣΑΣ

 
 

Εξουσιοδοτημένο Service Point

Εμπιστευθείτε την μοτοσυκλέτα σας στην Xenakis Moto και διατηρήστε την σας σε άψογη κατάσταση με καλή συντήρηση, τακτικό service και παραμείνετε ασφαλείς για πολλά χιλιόμετρα αλλα και πολλά χρόνια με το εξουσιοδοτημένο Yamaha, Honda, CFMOTO service της Ξενάκης Moto!


Eξουσιοδοτημένο Service Point για

 

Κλείστε Ραντεβού

Συμπληρώστε τα πεδία και θα σας καλέσουμε το συντομότερο για να συνενοηθούμε για το ραντεβού σας!


  Κατασκευαστής

  Επιθυμητή ημέρα επικοινωνίας

  Επιθυμητή ώρα επικοινωνίας


   
  Xenakis Moto
  4.8
  Based on 50 reviews
  powered by Google
  Alex AvgenikosAlex Avgenikos
  14:33 17 Jan 22
  Άψογη εξυπηρέτηση! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κώστα και τον Θορωρή για την βοήθεια τους!
  Apostolis XatzimanolisApostolis Xatzimanolis
  12:23 12 Jan 22
  Πρότυπο σωστού αντιπροσώπου της μηχανοκίνησης!!!!Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα σας!!!!Άριστοι επαγγελματίες και γνώστες του είδους και πάνω απ όλα με ευγένεια και σοβαρότητα!!!!!
  rafail karageorgiourafail karageorgiou
  09:30 08 Dec 21
  Συγχαρητήρια για τον επαγγελματισμό σας και την άμεση εξυπηρέτηση σας...σε 2 μέρες είχα το μηχανάκι που παρήγγειλα, στο νησί μου και ήταν η μόνη αντιπροσωπίαη οποία το είχε διαθέσιμο..ο Κώστας πολύ πρόθυμος να βοηθήσει και να εξηγήσει κάθε απορία.. σας ευχαριστώ πολύ..σας εγκρίνω ανεπιφύλακτα...και σίγουρα οι επόμενες αγορές μου θα είναι πάλι από εκεί..
  isa Stisa St
  13:32 22 Nov 21
  Με απλά λόγια, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΕΣ. Ευγένεια, σαφήνεια, ακρίβεια και ό,τι επίθετο μπορεί να ορίσει έναν άριστο επαγγελματία! Άριστη γνώση στο αντικείμενο τους, σου απαντάνε άμεσα και με ευθύτητα. Εγγύηση τιμής και ποιότητας! Ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ στον κο.Θοδωρή Χριστοβ, που αποτέλεσαι καθοριστικό παράγοντα στο να γίνει η αγορά από πλευράς μας, εξαιρετικός επαγγελματίας! Συγχαρητήρια σε εκείνον και στην ΞΕΝΑΚΗΣ ΑΕΒΕ που έχει τόσο αξιόλογο προσωπικό. Είναι η δεύτερη αγορά που κάνουμε από τη συγκεκριμένη εταιρεία, και εάν υπάρξει επόμενη, πάλι αυτήν θα ξαναπροτιμήσουμε!
  js_loader