ζητείται πωλητής
Ζητείται Πωλητής για την Ξενάκης Moto!
March 23, 2022
honda adv 350
Με ανεστραμμένο πιρούνι και Traction Control το Honda ADV 350
April 18, 2022
ζητείται πωλητής
Ζητείται Πωλητής για την Ξενάκης Moto!
March 23, 2022
honda adv 350
Με ανεστραμμένο πιρούνι και Traction Control το Honda ADV 350
April 18, 2022

Η Honda στην Ξενάκης Moto

Η Honda Motor Co. ιδρύθηκε στην Ιαπωνία το 1948 από τον πρωτοπόρο Soichiro Honda ο οποίος ονειρευόταν πάντα το μέλλον και την ίδια στιγμή το δημιουργούσε. Καθώς αφιέρωσε την υπόλοιπη ζωή του ώστε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, η φράση “The Power of Dreams” καθιερώθηκε ως το σύνθημα της μάρκας. Από σήμερα στο νησί της Ρόδου την αντιπροσωπεία της Honda Motor κατέχει η Ξενάκης Moto.

Το 1949, δημιουργήθηκε η πρώτη μοτοσυκλέτα ολοκληρωτικά σχεδιασμένη και κατασκευασμένη από τον Honda από μηδενική βάση και βαφτίστηκε κατάλληλα, το “όνειρο” D-type. Η ευρεία γκάμα των μοντέλων της Honda Motorcycles που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά μπορεί να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη και προτίμηση του εκάστοτε πελάτη. Τα μοντέλα της διακρίνονται για την ξεχωριστή σχεδίαση, την εξαιρετική ποιότητα, την αξιοπιστία, την προηγμένη τεχνολογία, τα εξελιγμένα συστήματα ασφάλειας και την άριστη οδική συμπεριφορά τους.

Η Honda ήταν ανέκαθεν μία εταιρεία που προσπαθούσε να υπερβαίνει τα συμβατικά πρότυπα μιας μοτοσικλέτας εφαρμόζοντας μία σειρά τεχνολογικών καινοτομιών. Τέτοια παραδείγματα είναι η δημιουργία του πρώτου συστήματος Αερόσακου μοτοσικλέτας, του πρώτου Συνδυασμένου συστήματος ABS – Combined ABS (C-ABS) για superbikes και βεβαίως η μοναδική τεχνολογία Dual Clutch Transmission (DCT).

Το DCT είναι η τεχνολογία ορόσημο που αποδεικνύει περίτρανα την τεχνολογική υπεροχή της Honda. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2010 και έκτοτε πάνω από 140.000 μοτοσυκλέτες εφοδιασμένες με DCT έχουν πουληθεί στην Ευρώπη. Η εν λόγω τεχνολογία υπάρχει μόνο στις μοτοσυκλέτες Ηonda και είναι ένα σοβαρό τεχνολογικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού.

Η αγωνιστική κληρονομιά της Honda είναι εκπληκτικά πλούσια και ένδοξη με αμέτρητες συμμετοχές και διακρίσεις σε αγώνες μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ αξιοσημείωτη είναι η κυριαρχία της στο Moto GP.

Στη Ξενάκης Moto πλέον θα μπορείτε να εξερευνήσετε τον μαγικό κόσμο της Honda και να επιλέξετε το ιδανικό δίκυκλο που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες με την βοήθεια των έμπειρων σύμβουλων πωλήσεων.