Δωρεά ενός πυροσβεστικού οχήματος τύπου Toyota Hilux θα κάνουν από κοινού η Ξενάκης Αυτοκίνητα και η Toyota Hellas στην Εθελοντική ομάδα Δασοπυρόσβεσης Πολιτικής Προστασίας ΕΟΠΚ CB Δωδεκανήσου!
September 16, 2021
Crypton S – ήρθε και ξαναορίζει την κατηγορία με τη μοντέρνα, δυναμική του σχεδίαση!
October 1, 2021

XMAX 300 Tech MAX ένα από τα μοναδικότερα σκούτερ στην κατηγορία του!

Σχεδιασμένο με βάση το θρυλικό μοντέλο TMAX το XMAX 300 Tech MAX αποτελεί ένα από τα μοναδικότερα σκούτερ στην κατηγορία του. Για τις μετακινήσεις εντός πόλης, το μοντέλο XMAX 300 Tech MAX είναι εδώ! 

Μοναδικά χαρακτηριστικά

Τα αποκλειστικά χαρακτηριστικά Tech MAX περιλαμβάνουν μια ειδική σέλα, καπάκια με ειδικό φινίρισμα, ειδικά αντίβαρα τιμονιού, αλουμινένια μαρσπιέ, κομψά γραφικά και επιχρωμιωμένο δακτύλιο κοντέρ. Αυτό το μοναδικό πακέτο ολοκληρώνεται με την κομψή χρωματική επιλογή Tech Kamo και φιμέ πίσω φως.

Οι διπλοί προβολείς LED, η αεροδυναμική εξωτερική σχεδίαση και τα πλαϊνά μοτίβα σε σχήμα μπούμερανγκ φέρουν την υπογραφή MAX. Με τον πανίσχυρο και οικονομικό νέο κινητήρα Blue Core 300 κ.εκ. προδιαγραφών EURO5, τα πιρούνια τύπου μοτοσυκλέτας και τα προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα, το XMAX 300 Tech MAX ξεχωρίζει για τα κορυφαία δυναμικά του χαρακτηριστικά και τη μοναδική του κομψότητα. 

Επιδόσεις μοτοσυκλέτας

Πρόκειται για ένα αποτελεσματικό, δυναμικό και ισχυρό σπορ σκούτερ. Ο κινητήρας του XMAX 300 Tech MAX διαθέτει βελτιστοποιημένα σχήματα βαλβίδας, μικρών διαστάσεων θάλαμο καύσης και ιδανικό χρονισμό – μέτρα που μειώνουν τις απώλειες ισχύος και αυξάνουν την απόδοση, προσφέροντας καλύτερες επιδόσεις και χαμηλότερα έξοδα καυσίμου από τον υδρόψυκτο κινητήρα 300 κ. εκ.!

Αποκλειστικά χαρακτηριστικά Tech MAX

Με ειδική διπλή σέλα και δερμάτινες εσωτερικές επενδύσεις, αλουμινένια μαρσπιέ, επιχρωμιωμένος δακτύλιος κοντέρ, διπλούς προβολείς LED και φιμέ πίσω φως LED, σύστημα ανάφλεξης χωρίς κλειδί και σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (TCS), το XMAX 300 Tech MAX αποτελεί μια μοναδική επιλογή σπορ σκούτερ που συνδυάζει την λογική με το συναίσθημα.

Μπορείτε να βρείτε αυτό το μοναδικό σπορ σκούτερ στην Ξενάκης Moto, στη νέα μας έκθεση στην Ρόδου-Λίνδου και Λυκίας γωνία!