Νέο σπίτι για την Ξενάκης Moto από Δευτέρα 2 Αυγούστου!
July 30, 2021
Δωρεά ενός πυροσβεστικού οχήματος τύπου Toyota Hilux θα κάνουν από κοινού η Ξενάκης Αυτοκίνητα και η Toyota Hellas στην Εθελοντική ομάδα Δασοπυρόσβεσης Πολιτικής Προστασίας ΕΟΠΚ CB Δωδεκανήσου!
September 16, 2021

Νέος διπλός φορτιστής ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ξενάκης Moto!

Η ASEM Island Mobility Services εγκαινιάζει έναν νέο φορτιστή αυτοκινήτων στο νέο κατάστημα της Ξενάκης Moto στη Ρόδου-Λίνδου και Λυκίας γωνία.

Η Ρόδος κάνει ένα βήμα πιο κοντά στην μετατροπή της σε ηγέτη της οικολογικής μετακίνησης. Με την εγκατάσταση του νέου αυτού φορτιστή αυτοκινήτων BusinessLine 2Χ22kW (3P-32A) από την EVBOX με δυνατότητα να φορτίζει έως και 2 αυτοκίνητα ταυτόχρονα, η ηλεκτροκίνηση στο νησί της Ρόδου αποκτά νέα δυναμική, με τους ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων να διαθέτουν πολύ περισσότερες επιλογές φόρτισης.

Αυτή η νέα επένδυση θα δώσει κίνητρο σε όλο και περισσότερους οδηγούς να επιλέξουν ηλεκτρικά οχήματα για την μετακίνηση του. Έτσι σταδιακά, και όσο περισσότεροι φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων εγκαθίστανται γύρω από τον νησί, η μετακίνηση στο νησί μας θα γίνει πιο οικολογική, με λιγότερους ρύπους και θόρυβο. 

Με το πρόγραμμα “Κινούμαι Ηλεκτρικά” μπορείτε επωφεληθείτε από την κρατική επιδότηση. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!