Η εμπειρία των μαθητών από το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Ρόδου με την ηλεκτροκίνηση!
April 21, 2021
Νέο σπίτι για την Ξενάκης Moto από Δευτέρα 2 Αυγούστου!
July 30, 2021

Χορηγός η Yamaha Ξενάκης του Αντώνη Λάσκαρη στους αγώνες του Βαλκανικού και Ελληνικού πρωταθλήματος!

Υποστηρικτές και φέτος στους αγώνες του Αντώνη Λάσκαρη στο Βαλκανικού και Ελληνικού πρωταθλήματος, στην κατηγορία racing με YAMAHA TZ250, είναι η Yamaha Ξενάκης.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας μοτοσυκλετών φιλοξενεί για φέτος το BMU European Road Racing Championship 2021. Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα έλαβε χώρα από τις 2 έως 4 Ιουλίου στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών και ο Ροδίτης αθλητής έλαβε την 5η θέση στον πρώτο αγώνα με χρόνο 15:53 και ταχύτερο γύρο 1.33.7 και την 4η θέση στον δεύτερο αγώνα με χρόνο 15:30 και ταχύτερο γύρο 1.31.6.

Είναι μεγάλη τιμή για την Ελλάδα να φιλοξενεί το BMU European Road Racing Championship 2021, καθώς δίνει την ευκαιρία στους Έλληνες αθλητές με την συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, να συλλέξουν βαθμούς και για τους δύο θεσμούς και να ακολουθήσουν, αν το επιθυμούν, είτε όλο το Πρωτάθλημα BMU European Road Racing Championship, είτε μεμονωμένους αγώνες του θεσμού.

Θέλουμε να συγχαρούμε από την μεριά μας τον Αντώνη Λάσκαρη για το ήθος και την επιμονή του! Ευχόμαστε καλούς αγώνες και καλή συνέχεια στην αθλητική του πορεία. Νιώθουμε την ευθύνη να υποστηρίζουμε αξιόλογους νέους που προσπαθούν να επιτύχουν τους στόχους τους!

Πηγή φωτογραφιών: bikerspirit.net